Stichting Vrienden van het Khongdistrict is
IN OPHEFFING

Meer informatie hierover leest u in onze Nieuwsbrieven

Water sponsorloop

Op Wereldwaterdag (22 maart) hebben de kinderen van de Vrije School Widar gelopen om geld op te halen voor twee waterpompen. Een voor Widar en een voor een school in Laos. De pomp van Widar is

vrijdagochtend onthuld door de wethouder van onderwijs van Delft en is al gretig in gebruik genomen door de kinderen.

Leraren hebben de sponsorloop georganiseerd om geld op te halen voor deze prachtige pompen. De route was versierd met gele Widar balonnen en er stonden enthousiaste ouders in gele hesjes om de kinderen te begeleiden. Het was echt een feest.

Op maandag 4 maart heeft Adrie de Koning, voorzitter van onze stichting de kinderen laten beleven hoe het is om als kind in Laos te wonen en te leren. De leerlingen begrijpen nu dat een waterpomp super belangrijk is voor een gezond en gelukkig leven, en dat sommige mensen daar geen geld voor hebben. Daarom zijn ze enorm aan het lobbyen geweest om zoveel mogelijk sponsors te vinden. En dat is ze gelukt!

Wat waren de kinderen enthousiast! Ze hebben gedanst, gezongen en gerend om geld op te halen. We zijn er trots op dat de kinderen van Widar met zoveel enthousiasme geld wilden ophalen voor de doelen die we gesteld hadden. Zo koud als het was buiten, zo warm werden we van het enthousiasme van iedereen.

Vanaf nu halen de kinderen hun geld op bij de sponsors en leveren dit in bij de eigen leerkracht.
Namens de stichting heel veel dank voor de inzet van de docenten, ouders en natuurlijk vooral de leerlingen.

Binnenkort horen we wat alle inspanningen opgeleverd hebben. Blijf ons volgen!