Vrijwilligers Help Laos

Stichting Vrienden van het Khongdistrict is
IN OPHEFFING

Meer informatie hierover leest u in onze Nieuwsbrieven

Vrijwilligers

Geïnspireerd geraakt door wat je op de site leest? Bij onze organisatie is altijd plaats voor nieuwe mensen en nieuwe ideeën. Toegewijde vrijwilligers zijn de motor van de stichting. Samen komen we op ideeën, kijken of ze haalbaar zijn, maken plannen en voeren ze uit.

Als jij je samen met ons in wilt zetten, zijn er veel mogelijkheden, eenmalig of voor langere tijd. Door de specifieke kwaliteiten en wensen van onze vrijwilligers te koppelen aan wat er in Nederland nodig is, benutten we ieders sterke kanten. Het is zelfs mogelijk onder onze paraplu je eigen project te ontwikkelen. Bij wat kun je doen krijg je alvast een idee van wat er momenteel te doen is. Waar je ook voor kiest, ontwikkelingswerk werkt naar twee kanten: ook jij zult jezelf verrijken met de ervaringen en ideeën van andere mensen.

Momenteel is het helaas niet mogelijk om vrijwilligerswerk in Laos te doen. De autoriteiten aldaar geven ons geen toestemming om er te verblijven. Zodra dit weer mogelijk is laten we dat via onze website weten.

Wil je ons werk graag met eigen ogen en ter plekke zien? Dat kan! Op bezoek onze projecten lees je hoe en wat. Als je overweegt vrijwilliger te worden, wil je natuurlijk weten hoe je je aan kunt melden. Dat vind je hier.