Stichting Vrienden van het Khongdistrict is
IN OPHEFFING

Meer informatie hierover leest u in onze Nieuwsbrieven

Twitter, Facebook en virals helpen Laos

Studenten van de Haagse Hogeschool gaan een promotiecampagne voor ons bedenken. Hierbij gaan Hyves, Twitter, Facebook en virals een belangrijke rol spelen.

Studenten van de Haagse Hogeschool gaan een promotiecampagne voor ons bedenken. Hierbij gaan Hyves, Twitter, Facebook en virals een belangrijke rol spelen.

 

We zijn organisatie die volop in ontwikkeling is. We zijn al heel ver gekomen omdat mensen met goede ideeën de kans krijgen deze zelf uit te voeren.  Er is heel veel vrijheid om zelf nieuwe ontwikkelingen in gang te zetten. Wij zien donateurs en vrijwilligers als individuen zien, met vernieuwende ideeën, expertise en talenten die ons prima vooruit kunnen helpen.

 

Zo’n twintig vrijwilligers zorgen nu dat onze organisatie draait en zich blijft ontwikkelen. Wij willen nog meer energieke mensen bereiken. Vooral studenten die net afgestudeerd zijn en aan het begin van hun carrière staan, willen we de kans geven hun vernieuwende ideeën in praktijk te brengen. Voor ons een stap vooruit en voor hen een mooie kans om hun nog niet ontdekte talenten aan werkgevers te laten zien. Het kan bovendien een mooie aanvulling op hun CV zijn.

 

We willen ons nog beter presenteren naar deze doelgroep.

De opleiding Communication & Multimedia Design gaat daarom tijdens het onderwijsblok “Visual Communication” voor ons aan de slag. Zij gaan een promotiecampagne voor ons bedenken. Hierbij gaan Hyves, Twitter, Facebook en virals een belangrijke rol spelen.

Een viral is een leuk filmpje met een boodschap. De bedoeling is dat enthousiaste mensen dit filmpje aan elkaar doorgeven via internet, email, mobiele telefoon en sms. Op deze manier zal onze boodschap zichzelf verspreiden!

 

Het idee voor zo’n promotiecampagne moet vernieuwend zijn, het moet mensen uitdagen om erop te reageren. Acht groepen studenten gaan hiermee aan de slag. In een pitchpresentatie (een soort wedstrijd) presenteren zij hun ideeën. De besten worden geselecteerd en uitgewerkt.

Voor het uitwerken van de ideeën hopen we ook weer op een goede samenwerking met de Haagse Hogeschool! Natuurlijk houden we je ook op de hoogte van alle ontwikkelingen. Blijf vooral onze wekelijkse berichten lezen!