Stichting Vrienden van het Khongdistrict is
IN OPHEFFING

Meer informatie hierover leest u in onze Nieuwsbrieven

Trouwe sponsor even in de spotlights!

De Wisselbeker, de kringloopwinkel van Nootdorp, heeft ons weer steun toegezegd voor drie jaar. Ieder jaar doneren ze € 5000,-- om de mensen in het Khongdistrict te helpen zichzelf te helpen.

Bestuur Krinkloopwinkel De WisselbekerDe komende drie jaar is het lokale comité (het KCDA) in Laos van plan om nog meer scholen te bouwen, scholen te voorzien van leer- en bibliotheekboeken en daar waar nodig waterpompen te plaatsen. Dit jaar start er ook een veeteeltproject, waar we in eerdere nieuwsberichten al uitgebreid over hebben geschreven. 

Donaties zoals die van de kringloopwinkel De Wisselbeker maken dat we onze doelstelling meer dan waar kunnen maken.

Kringloopwinkel De WisselbekerDe Kringloopwinkel bevordert duurzaam gebruik van materialen, stimuleert hergebruik, en beperkt afvalstromen. De opbrengsten komen ten goede aan projecten van organisaties op maatschappelijk gebied in binnen- en buitenland. Onze stichting is er daar dus één van.

Vindt u ook dat de goede initiatieven van Kringloopwinkel De Wisselbeker steun verdienen? Kom dan eens langs in de winkel. Er is een grote collectie goederen waar altijd wel iets voor u bij zit. En de prijzen zijn maar heel klein.

De winkel is open: woensdag en zaterdag van 9.30 tot 16.00 uur en is gevestigd aan de Molenweg 4 te Nootdorp. Inbrengen van goederen kan op dinsdag tussen 9.30 en 15.00 uur. Tijdens de normale openingstijden is de inbreng van goederen ook mogelijk. Wilt u mee doen als vrijwilliger, dan kan dat ook!