Stichting Vrienden van het Khongdistrict is
IN OPHEFFING

Meer informatie hierover leest u in onze Nieuwsbrieven

Sponsorfietstocht (deel 3)

Zoals jullie hebben kunnen lezen (nieuwsbericht op 2 maart en 9 juni j.l.) zijn de Belgische Arend, Mireille en hun twee kinderen van Thailand naar Shanghai in China gefietst.

Gedurende de leerzame reis vol nieuwe ervaringen kregen de kinderen les van hun ouders. Onderweg hebben ze ook Laos aangedaan.

Zij hebben zich tijdens deze reis laten sponsoren, om zo geld op te halen voor onze stichting. In juni melden wij al dat de stand toen op € 1.500,- stond. Inmiddels is hun reis afgelopen en komt de eindstand van hun sponsortrip uit op: € 2433,86

De sponsoring verliep via het Belgische Vzw O.S.J.-steunfonds. Ook zij zijn, net als wij, apetrots op dit sportieve gezin en schreven ons het volgende:

“Vzw O.S.J.-Steunfonds (België) dankt het hele team van Help Laos uit Nederland voor de fijne en constructieve samenwerking tijdens de sponsorfietstocht van Mireille, Arend en de beide kinderen van Thailand naar Shanghai. Zij wensen de sportievelingen te danken voor het fantastische resultaat dat bijeen gefietst werd en zijn ervan overtuigd dat de gehele opbrengst zorgvuldig zal worden besteed  aan de bouw van de klaslokalen in de school van Phonsaad“.

En daar kunnen ze inderdaad zeker van zijn. Wij houden zowel het gezin, het steunfonds als jullie op de hoogte van de bouw van de lokalen.

Geïnspireerd geraakt door dit initiatief? Laat het weten en mail ons.