Stichting Vrienden van het Khongdistrict is
IN OPHEFFING

Meer informatie hierover leest u in onze Nieuwsbrieven

Samenwerking met Inholland?

Samen met de het leerwerkbedrijf NEWb van Inholland hebben we opdrachten samengesteld voor de afdeling Media en Entertainment Management. We hopen dat we studenten kunnen interesseren om spetterende filmpjes voor de website en bijvoorbeeld Youtube te maken.

 

Onze website is helaas nog niet zo aantrekkelijk voor al onze doelgroepen.

Onze organisatie is vooral gegroeid door een groot aantal vrijwilligers die hun talenten ingezet hebben om onze activiteiten zoals PR en fondsenwerving in gang te zetten en uit te breiden. 

Kinderen van 10-14 zijn bijvoorbeeld heel enthousiast om meer te leren over hoe kinderen in ander deel van de wereld leven. Ook willen zij zich graag inzetten om een stukje van de wereld te verbeteren.

 

Om deze groepen beter van dienst te kunnen zijn heeft Adrie de Koning Hogeschool Inholland ingeschakeld. Samen met de het leerwerkbedrijf NEWb hebben we opdrachten samengesteld voor de afdeling Media en Entertainment Management.

 

We hopen dat we studenten kunnen interesseren om spetterende filmpjes voor de website en bijvoorbeeld Youtube te maken. Mensen kunnen deze filmpjes ook aan elkaar doorsturen of op hun social media zetten, zoals Hyves en Facebook.

Voorbeelden zijn: animaties die de jeugd laat zien hoe kinderen in Laos leven en hoe zij hen kunnen helpen, een promotiefilmpje voor bezoekers van onze website die onze speciale aanpak laat zien en een documentaire over hoe wij in Nederland samenwerken om de mensen in Laos de kans te geven om zelf hun levensomstandigheden te verbeteren.

 

Misschien vol jij je ook geroepen om zelf een leuk filmpje in elkaar te zetten om onze stichting te promoten? Dat zou geweldig zijn! Spetterende filmpjes en animaties zijn essentieel om meer mensen te bereiken! Maak een leuk filmpje of animatie om onze organisatiete promoten en stuur dat ook naar ons! (adrie@helplaos.nl) We zijn zeer nieuwsgierig!

 

Natuurlijk houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen!