Stichting Vrienden van het Khongdistrict is
IN OPHEFFING

Meer informatie hierover leest u in onze Nieuwsbrieven

Nieuwe website

Onze website wordt ge-restyled. Onze doelgroepen zullen sneller en gerichter de juiste informatie kunnen vinden.

 

Website

 

Het is pas twee jaar geleden dat NCIM ons hielp om een professionele website op te zetten.

Door deze professionele website vinden we steeds meer enthousiaste vrijwiligers die ons verder helpen. We ontwikkelen ons daardoor heel snel. De website is daarom nu al uit zijn jasje gegroeid.

Op de website is veel informatie toevoegd voor drie belangrijke doelgroepen: vrijwilligers, kinderen en donateurs. Snel de juiste informatie vinden is nu best een uitdaging...

 

Nelline Notenboom werkt daarom, samen met een heel team, aan het opnieuw inrichten van de website. Doel: We zijn gemakkelijker te vinden op het internet en iedereen kan snel de juiste informatie vinden. De volgende bedrijven gaan ons daarbij helpen: NCIM, Eleven, Proforma Visual identity, Ingebeeld, Gezond zijn-Beter worden en serviceclub De Kiwani’s. Studenten van Inholland maken voor elke doelgroep een introductiefilmpje.

 

De bedoeling is dat alles op een kopie-site komt te staan, om pas na fiattering door het bestuur de lucht in te gaan. Wanneer dat precies staat te gebeuren is afhankelijk van de tijd die iedereen er in kan stoppen.

Natuurlijk houden we jullie op de hoogte!

Blijf ons volgen!