Helplaos kids page

Tips van kids

 

 

"Organiseer een Lotto of Bingo. Koop van het geld dat je verzamelt met de verkoop van de kaarten een leuke prijs voor de winnaar. En ook een tweede en een derde prijs, maar zorg er voor dat je wel een hoop winst maakt. Vertel dat de winst naar onze stichting gaat. Dan worden de kaarten sneller verkocht!" 

 

"Je gaat samen met een paar vrienden bij jou in de tuin iets leuks organiseren. Bijvoorbeeld: je gaat dansen voor mensen en houdt (als het warm weer is) een watermiddag (met allemaal waterspelletjes) en je laat dan een aantal mensen komen en die moeten dan entree betalen. Ze kunnen ook nog wat drinken maar dat kost dan ook weer iets."

 

"Organiseer in de klas een maandelijkse inzamelactie. Als iedereen per maand 50 cent probeert mee te nemen, dan heb je in een klas met 30 kinderen misschien wel 15 euro per maand. BELANGRIJK: overleg eerst wel met de meester of juf."

 

"Verzin met een paar vrienden een dans en voer die uit op straat (met muziek natuurlijk), versier de boel met posters en zet een hoedje op de grond waar mensen muntstukjes in kunnen doen."

 

Weet jij zelf ook een goede tip? 

Laat het ons weten!