Stichting Vrienden van het Khongdistrict is
IN OPHEFFING

Meer informatie hierover leest u in onze Nieuwsbrieven

Internet is geweldig!

Via onze website heeft Aikham Bouthivong ons gevonden. Zij is in het Khongdistrict geboren en woont inmiddels al zeven jaar samen met haar man John de Haas in Gemert. Zij zijn de mensen in haar geboortestreek niet vergeten! Zij zochten een manier op hen te ondersteunen, zodat ze zelf hun levensomstandigheden kunnen verbeteren.>>>>

Internet is geweldig!!

 Via onze website heeft Aikham Bouthivong ons gevonden. Zij is in het Khongdistrict geboren en woont inmiddels al zeven jaar samen met haar man John de Haas in Gemert. Zij zijn de mensen in haar geboortestreek  niet vergeten! Zij zochten een manier op hen te ondersteunen, zodat ze zelf hun levensomstandigheden kunnen verbeteren.

 

Hun zoeken is beloond! We hebben elkaar gevonden! Via onze stichting kunnen ze nu actief zijn voor haar geboortedorp en de omgeving.

Wij zijn heel blij met hun steun. Aikahm’s vader woont vlakbij Ban Thamouang, het dorp waar de meeste leden van ons lokale comité wonen. Hij is inmiddels een gewaardeerd lid van dit comité geworden.

Samen met Aikham brengt hij nieuwe onderwerpen in, zoals ecot-ourisme, het gebruik van waterfilters en ze gaan samen de boekhouding ondersteunen.

 

Aikahm en haar vader kunnen veel betekenen, vooral omdat ze het contact tussen Nederland en Laos nog meer kunnen versterken. Weer een grote stap vooruit!

 

Aikham en John gaan zich inzetten om in de omgeving van Gemert onze stichting meer bekendheid te geven. Heb je misschien ideeën die hen een beetje op gang zouden kunnenhelpen? Laat je door niets tegenhouden en geef hun tips!

 

Geinteresseerd? Je kan contact opnemen met Aikham en John opnemen via Adrie@helplaos.nl