Stichting Vrienden van het Khongdistrict is
IN OPHEFFING

Meer informatie hierover leest u in onze Nieuwsbrieven

Engelstalige website online

We hebben nu ook een Engelstalige website! Weer een grote stap voorwaarts!

 

Engelstalige website online!

 

Sinds het najaar van 2009 hebben we een geheel nieuwe website, met dank aan NCIM.

De  Nederlandse website heeft de activiteiten van onze stichting verveelvoudigd. Zo zijn er al vier keer Nederlandse vrijwilligers actief geweest in Laos, hebben we nieuwe vrijwilligers in Nederland gevonden die ons helpen met PR en Fondsenwerving en zijn nog meer scholen actief geworden.

 

Sinds kort hebben we ook een website in het Engels! In de periode 1997-2000 heb ik tijdens mijn werk in Laos veel mensen uit heel veel andere landen leren kennen.

Door de nieuwe website kunnen zij nu op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in het zuiden van Laos. Velen van hen kunnen vanaf nu ook actief meedenken en doen om onze organisatie te versterken en nieuwe netwerken op te bouwen.

Via de website kunnen we ons nog beter presenteren naar de organisaties waar we mee samen werken of willen werken. We zijn nu ook beter vindbaar voor andere organisaties die van ons willen leren of die ons eventueel kunnen steunen.

Deze week kregen we een brief van een meisje uit Milwaukee uit Amerika. Haar familie komt uit Laos en zij gaat een project doen over Laos en wilde meer weten over het klimaat in Laos.

Dit zijn allemaal erg leuke ontwikkelingen.

We willen graag onze pagina voor de jeugd heel graag beter organiseren. Er staat best veel informatie, maar het is niet zo goed georganiseerd. Niet alleen Kids, maar ook ouderen willen graag in actie komen. Onze website moet ze daar beter in begeleiden. Scholen kunnen ons ook heel goed helpen, wij willen daarom bijvoorbeeld heel graag ons lesmateriaal verbeteren en overzichtelijk aanbieden.

Ken jij misschien iemand die ons misschien hiermee zou willen helpen? Wil dit berichtje dan even doorsturen? Het zou heel fijn zijn wanneer we mensen zouden vinden die ons verder zouden willen helpen met bovenstaande ideeën!