Stichting Vrienden van het Khongdistrict is
IN OPHEFFING

Meer informatie hierover leest u in onze Nieuwsbrieven

De Wisselbeker steunt ons al jaren.

Al vele jaren heeft onze stichting al een hele goede relatie met Kringloopwinkel De Wisselbeker. Zij hebben ons al twee jaar gesteund met € 5000,-- per jaar. Ook in 2010 zullen ze ons weer steunen met zo’n mooi bedrag>>

Vrijdagavond 5 februari kwamen alle leden van De wisselbeker bij elkaar in het Nove te Nootdorp.  Adrie was uitgenodigd om te vertellen wat er met de steun van de Wisselbeker al bereikt is. 

 

Het afgelopen jaar heeft De wisselbeker de basisschool in Don Pija gesteund met € 4500,-- voor de bouw van twee klaslokalen. De peuter/kleuterschool in Ban Nasoumhong werd gesteund met € 700,-- Hiermee zijn alle muren gestuukt, geverfd en is er nu een betoonen vloer waarop de kinderen kunnen spelen. Veelkinderen gaan nu met veel meer plezier naar school en kunnen gewoon elke dag les krijgen, ook als het regent of waait!

De regering is zo arm dat ze alleen de salarissen van de leraren uit kan betalen. Voor de gebouwen, meubeltjes en boeken moeten de ouders zelf zorgen. En ze zijn al zo arm. Vaak wordt er daardoor les gegeven in bouwvallen of in een tempel (een dak zonder muren).
De meeste scholen hebben nog geen toiletten, de kinderen doen hun behoefte rond de school. We hebben al veel scholen kunnen helpen aan toiletten, maar er zijn nog veel  scholen die onze hulp nog nodig hebben. Lees over onze doelen op de website!

De mensen in het Khongdistrict zijn vrijwilligers en klanten van de Kringloopwinkel de Wisselbeker zeer dankbaar!

Bezoek de winkel!

Breng u overbodige spullen naar de winkel of laat ze ophalen!

 

Ga op zoek naar koopjes en steun veel goede doelen!
Openingstijden
Woensdag: van 09.30 tot 16.00 uur
Zaterdag: van 09.30 tot 16.00 uur
Wegwijzer naar onze winkel

Adres
De Wisselbeker
Molenweg 4
Nootdorp
 015 - 310 58 73  015 - 310 58 73 (alleen bereikbaar tijdens openingstijden)
info@wisselbeker.nl

Ophaaldienst
Op afspraak:  015 – 310 81 68  015 – 310 81 68