Stichting Vrienden van het Khongdistrict is
IN OPHEFFING

Meer informatie hierover leest u in onze Nieuwsbrieven

De Ridderhof in actie voor Laos.

Basisschool "De Ridderhof" onderhoudt een warm contact met onze stichting. Begin december hebben de kinderen daar zelf kunnen ervaren hoe het is om in Laos te wonen. Ze hebben rijst gegeten, brandhout verzameld en op een houten plank gezeten.>>

Ze weten nu dat kinderen daar niet allemaal zelf een boek hebben, maar met zijn vijven uit één boek moeten werken. Ze begrijpen dat je zo niet goed kan leren.

 

Daarom zijn ze in actie gekomen! En hoe! Ze hebben allemaal een creatieve Kerstknutsel gemaakt. Ouders konden dit werkstuk tegen een klein bedrag aanschaffen. Daar is massaal gehoor aan gegeven. Door de leerlingen die schitterende dingen gemaakt hebben en door de ouders/verzorgers die massaal die werkstukjes gekocht hebben.

 

De opbrengst was maar liefst € 1138,79!!! Een geweldige prestatie! Daar kunnen heel veel boeken voor aangeschaft worden! Een boek in Laos kost ongeveer € 1,--. Heel veel kinderen kunnen dus blij gemaakt worden!

 

Ontzettend bedankt namens de mensen in het Khongdistrict voor de inzet van de betreffende leraren, de leerlingen en de ouders.

 

Wij zullen jullie op de hoogte houden van wat er met het geld gaat gebeuren!!