Stichting Vrienden van het Khongdistrict is
IN OPHEFFING

Meer informatie hierover leest u in onze Nieuwsbrieven

Bezoek onze projecten

Misschien overweeg je iets voor ons te gaan doen, of je bent ‘gewoon’ geïnteresseerd in Laos en de Laotianen. Hoe dan ook is een projectbezoek een unieke ervaring. Je komt op plaatsen waar de gewone toerist geen toegang heeft. Ongedwongen contact met de lokale bevolking biedt hen én jou de kans vragen te stellen, ideeën uit te wisselen en zo jullie horizon te verbreden.


Leden van de Khongdistrict Community Development Association (KCDA) leiden je met plezier rond langs de projecten. Voor een tolk wordt gezorgd. Er is veel mogelijk, in overleg met jou stellen we een passend programma voor één, twee of zelfs drie dagen samen. Reken op een onvergetelijke tijd!


Interesse?


Voor de voorbereiding en overleg met de districtsautoriteiten heeft de KCDA ongeveer twee maanden nodig. Meld je verzoek voor een projectbezoek dus zo snel mogelijk aan. Het verplicht je tot niets maar helpt wel zaken op een ontspannen manier tijdig te regelen.


Handig om te weten:  • De kosten voor de begeleiding en tolk bedragen ongeveer  € 15,-- per dag

  • De kosten voor vervoer per boot of truck liggen rond de € 20,-- per dag, max. 6 personen.

  • Het comité zorgt voor eenvoudig, hygiënisch bereid eten, dagelijkse kosten tussen de € 1,- en € 2,--. Voor heet water kan gezorgd worden, zodat je desgewenst zelf noedels mee kan nemen.

  • Het is aan te raden zelf drinkwater/drinken mee te nemen

Op de meeste plaatsen zijn toiletten aanwezig.