Stichting Vrienden van het Khongdistrict is
IN OPHEFFING

Meer informatie hierover leest u in onze Nieuwsbrieven

Beursvloer een succes!

De beursvloer is een initiatief om vrijwilligersorganisaties en het bedrijfsleven met elkaar in contact te brengen. We hebben daar zeer interessante partners gevonden!

Vijf mooie matches op de beursvloer

 

Donderdag 13 oktober  heeft onze stichting goede zaken gedaan op de beursvloer op de Priva-campus in de Lier.

Deze  beursvloer was een netwerkevenement waarbij verschillende werelden elkaar ontmoetten: bedrijven, maatschappelijke- en vrijwilligersorganisaties. In een informele en dynamische sfeer gingen we met hele interessante mensen in gesprek

De Beurs startte met een gongslag, we hadden een uur om matches te maken. Het was superspannend toen de gong ging, zullen we bedrijven kunnen vinden, die ons kunnen helpen? Nou, we zijn supertevreden!

Ons doel was om bedrijven of organisaties te vinden die wilden helpen onze website te restylen. We zijn de afgelopen jaren enorm gegroeid en doen veel meer activiteiten. Onze website biedt veel informatie, maar die is soms moeilijk te vinden.

Op de nieuwe website zullen kinderen, vrijwilligers en potentiële donateurs heel snel gerichte informatie vinden die ze zoeken.

We zochten een webredacteur, vormgevers, tekstschrijvers en vertalers. Op de beurs hebben we de expertise gevonden om onze website opnieuw op te gaan zetten!

De volgende bedrijven gaan ons helpen: Eleven, Proforma Visual identity,Ingebeeld, Gezond zijn-Beter worden en serviceclub De Kiwani’s.  

Inmiddels hebben we verder contact met elkaar gehad en maken we met elkaar eerst een plan van aanpak. Daarna volgt de invulling.

We houden je op de hoogte, blijf ons volgen!